Слоєні рогалики з повидлом
Тісто: 100 г маргарину, 100 г смальцю, 100 г сметани, 3 яйця,
1 ст. ложка оцту, 400 г борошна.
У ємкість для приготування додати борошно, холодний маргарин та смалець, перемішати до утворення крихти, додати сметану, яйця, оцет, замісити м’яке тісто, загорнути в харчову плівку, поставити в холодильник на 3 год. Дістати тісто із холодильника поділити на 3 частини. Кожну частину розкотити в коло, порізати на сектори, викласти густе повидло, скрутити рогалики. Викласти на деко, застелене пергаментом, випікати при температурі 200 ОС до рум’яної скоринки.
Рецепт і фото Магдалини Шершун
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 124