7 фраз, які адекватний чоловік ніколи не скаже своїй жінці

Навколо завжди достатньо небезпечних чоловіків. І тому завжди потрібно бути обережними, коли вирішуєте відкрити комусь своє серце. Ви повинні пам’ятати, що якщо чоловік здається вам справді чарівним, це не означає, що йому слід одразу довіряти.

Дуже легко потрапити в пастку таких особистостей, які потім роблять безліч токсичних вчинків. Вам точно не потрібний такий партнер, інакше вам загрожує глибока емоційна травма, яка може вибити з колії на тривалий час.

Отже, що саме ви можете зробити, щоб захистити себе? Будьте уважні. Якщо він скаже кілька із цих речей, то, швидше за все, він чоловік із серйозним розладом особистості. І якщо це так, то вам потрібно втекти від нього якомога раніше.

1. «Якщо ти підеш від мене, я вб’ю себе»

Ви ніколи не повинні починати стосунки з такими чоловіками. Дуже важливо знати, що за все, що зробить ваш колишній після вашого розриву, ви не несете відповідальності. Отже, хоч би якими руйнівними наслідками він загрожував, якщо ви з ним розлучаєтеся, це не повинно вас турбувати.

2. «Подивися на кого ти мене перетворила»

Він звинувачує вас у всіх поганих речах, що сталися у його житті. Це ознака людини, яка думає, що сама не може зробити щось погане. Він не хоче відповідати за свої дії. Він не хоче відповідати за все погане, що з ним трапилося. Він тільки хоче перетворити вас на цапа-відбувайла. Він хоче перекласти всю провину на вас.

3. «Перестань мене бісити»

Це поганий знак, тому що коли він говорить це, він, по суті, дає вам зрозуміти, що бачить у вас якусь перешкоду. Він намагається створити враження, ніби ви нижчі за нього. Він ставить себе вище за вас. І він намагається зробити так, начебто терпіти ваші витівки — це тягар для нього.

4. «Якщо ти справді любиш мене, то зробиш це для мене»

Стиль ультиматуму – це завжди те, що не можна ігнорувати у стосунках. Ви ніколи не повинні доводити своє кохання своєму чоловікові, і він не повинен використовувати ваше кохання як свого роду козирну карту, щоб змусити вас щось зробити.

5. «Моя колишня так чинила…»

Якщо здається, що він якимось чином порівнює вас із колишньою, значить, він явно не забув про неї. І це серйозний емоційний багаж, з яким ви не маєте асоціювати себе. Вам не потрібні стосунки з тим, хто все ще зациклений на стосунках з іншою жінкою.

6. «Чому ти не хочеш, щоб я був щасливий?»

Це ще один найпоширеніший спосіб, який він може використовувати, щоб змусити вас зробити те, чого ви не хочете робити. Він хоче створити враження, ніби його особисте щастя висить на волосинці.

7. «Ти не зможеш без мене»

Він справді хоче переконати вас, що без нього вам не вижити у цьому житті. Він хоче максимально ізолювати вас від решти світу. Він хоче, щоб ви повірили, що не зможете вижити поодинці і ніколи не покинете його. Він хоче, щоб ви думали, що вам завжди потрібно чіплятись за нього.

За матеріалами

Закохатися легко, а зберегти кохання – це вибір кожного

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook