Відтінки, які роблять жінок молодшими

Одна й та сама жінка в різних вбраннях може виглядати молодою або ж старою – тому так важливо підбирати одяг грамотно.

Які кольори омолоджують, а які додать віку?

Напевно, кожна жінка хоч раз приміряла річ, знаючи, що на подрузі/зірці/стріт-стайлері вона виглядала бездоганно. Але за фактом її наздоганяло розчарування, виявляється морквяний піджак, що так прикрасив когось, її рішуче зіпсував. Практично немає речей, які всім йдуть поголовно та всіх прикрашають. Морквяний тон не прикрасить білявку із блакитними очима, можна навіть не намагатися. Неважливо, скільки вам років, потрібно визначити свій кольоротип та відштовхуватися від нього у виборі одягу. Особливо важливо це у віці, коли вже хочеться виглядати трохи молодше за свої роки.

Омолоджуючі відтінки: як кольори працюють на вік жінки?  - 1

Чорна палітра

Вона дуже практична, добре поєднується з різними відтінками, доречна у будь-якому стилі. Але і вона старить, тому відмова від чорного кольору має стати найпершим рішенням. Звичайно є рідкісні винятки, але в основному чорний колір підкреслює всі недоліки обличчя і робить його візуально старшим. Носіть чорний низ, а верх інших відтінків.

Червона палітра

Досить складний колір, якого багато хто боїться, дуже вже він помітний і виразний. Однак якщо правильно підібрати червоний, він може дуже прикрасити жінку навіть у вельми зрілому віці. Червоний може бути теплим, холодним, пронизливим, приглушеним, темним, світлим. Вибирайте відтінок відповідно до вашої шкіри.

Омолоджуючі відтінки: як кольори працюють на вік жінки?  - 2

Синя палітра

Класичний темно-синій колір стилісти називають заміною чорному. Головне, уникати пронизливих, надто яскравих відтінків. Благородний синій іде всім – світловолосим, ​​рудоволосим та темноволосим жінкам у будь-якому віці. Розглядайте цю палітру як базову та обов’язково включайте у свої образи – монохромні або у комбінації з бежевим, коричневим, білим, шоколадним.

Омолоджуючі відтінки: як кольори працюють на вік жінки?  - 3

Відтінки гірчиці

Тут все непросто, тому що підібрати тон гірчиці під колір шкіри важливо правильно. Світлошкірих освіжить гірчиця із шафраном, володарок теплого тону шкіри прикрасить класична спокійна варіація гірчичного.

Рожева пудра

Пудрові відтінки увійшли в моду давно і з кожним сезоном стають все популярнішими. Похмуро-рожева приглушена палітра відмінно освіжає, тому показана жінкам у будь-якому віці. Вибирайте світлі відтінки пудри, не забуваючи про кольоротип. Холодному підуть сірувато-брудні відтінки, теплому – рожево-бежеві, рожево-кремові.

Вибір кольору в одязі є надзвичайно важливим, якщо перед вами мета – виглядати молодшою.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook