Куряче філе
650 г курячого філе, 1 ст. ложка соєвого соусу, 1 білок від яйця, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 ст. ложка картопляного крохмалю, перець мелений, 1 ст. ложка приправи карі.
Порізати шматочками філе, розміром як палець. Додати все інше і гарно перемішати. Відставити на 30 хв, щоб промаринувалося.
Зробити соус: 4 ст. ложки соєвого соусу, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 ст. ложка кунжуту (я не давала, бо не мала), 1 ч. ложка меду. Усе змішати і відставити.
Сковороду гарно! розігріти з 2-3 ст. ложками олії та викласти м’ясо. Підсмажити з обох сторін по 3-4 хв на більшому вогні. Далі вогонь зменшити до середнього та вилити соус і помішуючи, смажити ще 3-4 хв. М’ясо виходить наче оксамитове та не вбирає олію! Вкінці додати цибулю зелену та петрушку.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 20