Одна спідниця міді і 5 стильних ідей, як її носити

Основою гардеробу розумної жінки є базові речі. Найчастіше це класика, яка не виходить з моди.

Одна спідниця – п’ять образів носити міді так, щоб всі заздрили і захоплювалися. Багато знаменитостей користуються послугами стилістів. Вони для них збирають готові образи для різних випадків життя. Продумані ансамблі одягу з підібраними аксесуарами, взуттям, це дуже зручно.

Доповнюючи базовий гардероб ультрамодними деталями не треба захаращувати свою шафу зайвим.

При цьому виглядати завжди гармонійно, “дорого”, стильно.

Одна спідниця міді - 5 стильних ідей як носити - 1

Образ 1. Йдемо на прогулянку з дитиною

Одна спідниця міді - 5 стильних ідей як носити - 2

Такий образ підійде дівчатам, які хочуть виглядати стильно на прогулянці з дитиною. В такому одязі ви сміливо можете зайти в кафе, розважальний центр, прогулятися в парку. Подовжена спідниця не буде вас бентежити якщо необхідно нахилитися, присісти. 

Рюкзак і кросівки забезпечать необхідний рівень комфорту. Темні кольори з яскравими деталями завжди виглядають стильно. У такому образі ви сміливо можете робити фотосесію, яка залишиться на пам’ять про проведений час з малюком.

Образ 2. Йдемо в ресторан з подругами

Одна спідниця міді - 5 стильних ідей як носити - 3

Залежно від настрою ви можете доповнити ансамбль суворою спідницею або вузькими брюками. У стильній рожевій кофті насиченого відтінку вам буде дуже комфортно. Ви зможете одночасно виглядати яскраво, жіночно, але не нудно.

Образ 3. Ансамбль для роботи в офісі

Одна спідниця міді - 5 стильних ідей як носити - 4

Якщо у вас в офісі прийнято носити строгий дрес-код, доречні будуть речі стриманих кольорів. Геометричні принти, модне світле взуття, стримані аксесуари – те, що потрібно.

Образ 4. Йдемо на побачення

Одна спідниця міді - 5 стильних ідей як носити - 5

Темні кольори з сріблястими аксесуарами, деталями, це класика. Жінка в темному одязі завжди виглядає більш стрункою. Світле взуття один із трендів 2021 року. Розбавляючи акуратні темні речі стильними деталями світлих кольорів, ви зможете виглядати надзвичайно.

Образу 5. Йдемо знайомитися з батьками

Одна спідниця міді - 5 стильних ідей як носити - 6

Багато хто знає, що перше враження має величезне значення. Тож якщо вас чекає знайомство з людьми старшими на кілька поколінь, віддайте перевагу класичному одягу і аксесуарам.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook