Швидкі сирні пиріжки з яблуками (без дріжджів)

Як каже моя подруга, такі пиріжки "живуть менше, ніж випікаються", бо з'їдаються дуууже швидко, особливо теплі та ще й з молоком!

Швидкі сирні пиріжки з яблуками (без дріжджів)

200 г кисломолочного сиру, 2 яйця, 1/3 ч. ложки солі, 3 ст. ложки олії, 60-100 г цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 250 г борошна, ванілін або ванільний цукор до смаку. Начинка: 2 яблука, 1/2 ч. ложки кориці, 2 ч. ложки цукру.
У посудині змішати сир, яйця, олію, сіль, цукор ложкою. Змішати борошно, розпушувач, ванілін, просіяти до рідкої суміші і розмішати спочатку ложкою, а потім руками замісити м’яке тісто, що не липне до рук. Яблука почистити від шкірки, порізати дольками і посипати корицею і цукром, перемішати. Тісто поділити на 2 частини.
Спочатку розкотити одну частину у коло, поділити на 8 секторів, зробити надрізи посередині (як на фото), покласти по дві дольки яблука, закрутити кінчик під яблука і притиснути тісто. Покласти рулетики на пергамент, змастити яйцем і посипати подрібненими горіхами. Випікати при 200 ОС 25 хв.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook