Кетчуп зі слив

Найсмачніший кетчуп вдається із злегка кислуватих слив. Він відрізнятиметься від звичайного пікантним кисло-солодким смаком.

Інгредієнти:

3 кг помідорів, 1,5 кг слив (без кісточок), 700 г кисло-солодких яблук, 700 г цибулі.

Усе пропустити через м’ясорубку, варити 1,5 год на повільному вогні, постійно помішуючи. Додати 2 скл. цукру, 1 ст. ложку солі, 1 скл. оцту, 2 ч. ложки меленого чорного перцю, 4 гвоздички, 3–4 горошини духмяного перцю. Варити ще 40–45 хв. Розкласти у пропарені банки, закатати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook