квашені і мариновані зелені помідори

Мариновані і квашені зелені помідори: чотири рецепти від господинь

 Маєте багато зелених помідорів і не знаєте, що з них приготувати? Замаринуйте або заквасьте! Це така смакота! До вашої уваги чотири перевірені рецепти консервації зелених помідорів.
Помідори не люблять дощів, а особливо коли дозрівають плоди. Зелені помідори починають чорніти просто на кущах! Марно чекати, що почервоніють, – треба рятувати врожай! Не опускайте рук, зелені помідори можна замаринувати. Закуска виходить люкс! Зелені мариновані помідори смакують зовсім інакше, ніж червоні. Скуштуйте!

Чотири рецепти зелених квашених і маринованих помідорів

Квашені зелені помідори “Як із бочки”. Бомба!

Такі квашені помідори на смак набагато кращі, виходять гостренькі, просто бомба!

Зелені помідори “По-грузинськи”

Цей рецепт був у книзі про домашню грузинську кухню. Він абсолютно неймовірний – помідори готуються без розсолу, у власному соку. Результат перевершив всі очікування! Пряні, соковиті і смачні!

Зелені помідори з часником і аджикою

Із зелених помідорів можна швидко і легко приготувати на зиму смачнючу заготовку. Вона дуже незвичайна на смак!

Рецепт зелених маринованих помідорів із сюрпризом

Зелені помідори із вдало підібраним маринадом часто перевершують за смаком традиційні червоні. А ще вони приховують сюрприз!

 

 

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook