Помідори не люблять дощів, а особливо коли дозрівають плоди. Зелені помідори починають чорніти просто на кущах! Марно чекати, що почервоніють, – треба рятувати врожай! Не опускайте рук, зелені помідори можна замаринувати. Закуска виходить люкс! Зелені мариновані помідори смакують зовсім інакше, ніж червоні. Скуштуйте!
Чотири рецепти зелених квашених і маринованих помідорів
Квашені зелені помідори “Як із бочки”. Бомба!
Такі квашені помідори на смак набагато кращі, виходять гостренькі, просто бомба!
Зелені помідори “По-грузинськи”
Цей рецепт був у книзі про домашню грузинську кухню. Він абсолютно неймовірний – помідори готуються без розсолу, у власному соку. Результат перевершив всі очікування! Пряні, соковиті і смачні!
Зелені помідори з часником і аджикою
Із зелених помідорів можна швидко і легко приготувати на зиму смачнючу заготовку. Вона дуже незвичайна на смак!
Рецепт зелених маринованих помідорів із сюрпризом
Зелені помідори із вдало підібраним маринадом часто перевершують за смаком традиційні червоні. А ще вони приховують сюрприз!
Post Views: 43