Бельгійські вафлі на кефірі
3 яйця, 2 ч. ложки цукру, дрібка солі, 3 ст. ложки масла, 400 мл кефіру, 1 ч. ложка соди, 250 г борошна.
В мисці вінчиком збити яйця з цукром. Додати сіль, масло і ще раз добре збити. В банячку розігріти кефір до чуть вищої за кімнатну температури (щоб пальцю було ледь тепло). Виключіть, додайте соду і добре перемішайте (кефір збільшиться вдвічі). Вилийте його у яєчну суміш, добре перемішайте. Поступово просіюючи борошно, вимішайте тісто до однорідності. Випікати в електровафельниці згідно інструкції. Вихід – 15 шт.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 78