Лікарі ж своєю чергою переконують: маленький шматочок свіжого сала організму тільки на користь!Якщо взяти за правило щоранку натще розсмоктувати (не з’їдати, а саме поволі смоктати) маленький шматочок сала (завбільшки як грудочка цукру), то через два місяці жовчний міхур сам упорається з надлишком жовчі.
Тим, хто хворіє на поліартрит, остеохондроз, ревматизм, радять щодня між прийомами їжі з’їдати бутерброд із 20 г сала і шматочка чорного хліба. Він допоможе вивести солі з організму.
Шматок сала добре з’їсти перед застіллям – воно попередить всмоктуванню алкоголю. А ще свіже сало корисне для серця.
Словом, їжте сало, на здоров’я! А щоб воно вам смакувало, ми підготували чотири перевірені рецепти від господинь. Таке сало люблять навіть більше за ковбасу!