Дуже хочу переїхати до невістки, а вона категорично проти…

Я і є тією свекрухою. Вирішила написати про це все, аби ви оцінили ситуацію. Невже я була б такою зайвою? Чому моя невістка ненавидить мене?

Дарині трішки за 30 і вона вже двічі одружена. Перший шлюб розпався через те, що подружжя було ще надто молодим і не змогли пережити рутинний побут.

А ось вдруге дівчина одружилася вже тоді, коли збудувала собі успішну кар’єру і мала дві квартири. Щоправда, одна з них була маленькою, бо це бабуся передала їй у спадок.

Її другий чоловік Максим проживав з мамою та з рідним братом у квартирі, але після того, як брат одружився, то вирішили переїхати у приватний будинок.

Та хто не знає, що таке жити у власному будинку? Це постійне вкладення часу, сил та грошей.

І ось після цього рішення Максим відразу закохався у Дарину. Він гарно поводився з нею і дівчина розімліла, впустила його до себе у квартиру, адже вірила що це справжня любов.

Молодята вирішили, що не хочуть витрачати кошти на весілля, тому вони просто взяли законний шлюб і далі жили разом, а за декілька місяців стало відомо, що молода дружина скоро ще й стане мамою.

Відразу жінка зрозуміла, що вже не зможе так багато працювати, тому і здавала в оренду другу квартиру, яка перейшла у спадок від бабусі.

Та й непомітно до них у гості все частіше приходила свекруха. Вона постійно розпитувала про гроші, про квартири, про друзів та про їхні статки, а ще жалілася, що сама не може справитися з ділянкою біля дому, що дуже дорого їй обходиться той дім.

Навіть, намагалася переконати молоду сім’ю у тому, що вони повинні переїжджати до неї у будинок, аби спільними силами підтримувати будинок, та й для дитини дуже добре, що у неї буде своє подвір’я, а не оці шпаківні з одним вікном.

Дарина взагалі не підтримувала таких ідей, бо вже дуже звикла до своєї квартири, яку самостійно облаштувала, та свекруха продовжувала тиснути і казала:

-Дітки, я нездужаю і кому мені допомогти кому я потрібна сама? Невже вам не шкода рідної матері?

Хоча, сама жінка була не надто спрацьованою, тому і виглядала досить красиво.

Єдине, що казала Дарина для свекрухи, так це продати будинок і придбати собі квартиру, бо так у неї буде менше витрат.

Та все ж, свекруха тільки ображалася і казала, що її будинок не коштує стільки, скільки квартира, яка їй до вподоби, тому постійно бурчала на свою невістку.

Раптово продзвенів дзвінок у двері, Дарина нікого не чекала. Відчинила двері, а там чоловік і його мама з тлумаками.

Зайшли вони до квартири, а свекруха з порогу заявила, що приготувала дуже смачний пиріг, тому потрібно його вже скоштувати.

Пішли на кухню, чаюють:

– Ми зі сином вирішили, що мені буде дуже зручно жити у вашій однокімнатній квартирі, а мій будинок для вас дачею буде. Та й є переваги. дуже багато. Я буду постійно біля вас, з дитинкою гратимуся, прекрасно, чи не так?

Жінка пильно вдивлялася на Дарину, бо очікувала побачити радість у її очах, але щось пішло не так.

Дарина оговтавшись, сказала:

– Я про це подумаю, а зараз вам варто їхати назад до дому, я себе кепсько почуваю.

Після того, як свекруха незадоволено вийшла з квартири Максим почав дуже серйозно розмовляти зі своєю жінкою.

– Максиме, я не хочу вирішувати квартирних питань твоєї мами. У неї є ще одна невістка і двоє достатньо дорослих синів. Чому я маю віддавати їй свою квартиру?

Була ще довга дискусія і Максим дуже образився:

– Дарино, а ми точно з тобою сім’я? Може у кожного з нас є свої проблеми?

Дарина так і не захотіла віддавати квартиру своїй свекрусі, а Максим досі тримає камінь у душі на неї, хоча віддає усе, що може для своєї мами.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook