Ідеальний пишний бісквіт
В розрахунку на 1 яйце (середнє) – 30 г цукру, 26 г борошна, 6 г крохмалю. Залежно від розміру форми і бажаної висоти бісквіту, готувати готувати на 2,3… яйця, решту продуктів вираховувати відповідно до пропорції.
Яйця повинні бути кімнатної температури. Окремо збити білки з цукром до піків, тоді ввести по одному жовтку. Борошно і крохмаль просіяти, акуратно вимішати ложкою. Пекти при 170 ОС до сухої шпажки. Можна зразу гарячим дістати з форми, перевернути догори дном і шапочка вирівняється.
На фото бісквіт на 4 яйця (решту складників вирахувала відповідно до пропорції): діаметр 18 см, висота – 9 см.
Рецепт і фото Оксани Мельничук
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 50