Вишневий соус із приправою карі
1 л вишень без кісточок (перебити блендером), 8 ст. ложок цукру, 1 ст. ложка солі, 2 головки часнику (видушити), 1 ст. ложка оцту, 1 ч. ложка перцю чорного, 1 ч. ложка перцю червоного чілі, 30 г приправи “Каррі”.
Усе перемішати, на ніч поставити у холодильник, далі прокип’ятити на невеликому вогні 30 хв. Перевірте густину: линіть ложку соусу на тарілку і поставте на кілька хвилин у морозилку. Якщо соус надто рідкий, можна додати 2 ст. ложки картопляного крохмалю (розвести перед цим холодною водою), проварити ще 10 хв і розкласти в сухі стерильні банки і закрутити.
Рецептом поділилася Олена Рогаль
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 62