вишневий сироп

Вишневий сироп до млинців, бісквітів, морозива та напоїв

Уже багато років поспіль, крім варення та компотів, я обов'язково готую вишневий сироп. Він добрий для просочування бісквітів, ним можна поливати млинці або морозиво. А ще просто додати у газовану воду і виходить смачний напій!

Вишневий сироп

350 г вишень, 100 шт. вишневого листя, 1 кг цукру, 1 л води, 1 ч. ложка лимонної кислоти. 

Вишні і листя помити, залити водою, кип’ятити 15 хв, процідити, додати цукор, кип’ятити ще 15 хв. Наприкінці варіння додати лимонну кислоту, розлити у банки, закрутити. Сироп чудово зберігається при кімнатній температурі. Має насичений колір, смак та аромат.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook