Морквяний рулет із сирним кремом
Рулет: 3 яйця, 1 морквина, сіль, перець до смаку. Борошна не треба! Начинка: сир (я брала кисломолочний), 2-3 ст. ложки сметани, зелень, помідор. З начинкою можна експериментувати!
Збити яйця вінчиком до однорідності, додати натерту на дрібній або середній тертці моркву, посолити, поперчити, перемішати. Вилити на пергамент, випікати при 150 ОС 10 хв.
Для начинки у сир додати сметану, порізану дрібно зелень, можна додати часничку, перемішати.
Дістати яєчно-морквяну паляничку, перевернути, зняти пергамент. Змастити сирною масою, покласти зверху порізані кусочками помідори, я ще додала авокадо, і скрутити в рулет.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 40