Лікер
1 кг ягід (вишні, або полуниці, або абрикосів, або малини і т.д.), 1 кг цукру, 1 л горілки або спирту
У 3-літрову банку: 1 кг ягід (вишні, або полуниці, або абрикосів, або малини і т.д.), 1 кг цукру, 1 л горілки або спирту, закрутити металевою кришкою і поставити в темне місце до моменту розчинення цукру. Ми знімаємо пробу в листопаді.
Рецепт Альбіни Шах
Читайте також:
-
Коли достигає полуниця, щороку роблю лікер “Різдвяник”. Це бомбезний напій!
-
Так готую лікер з усіх ягід: вишень, полуниці, смородини, малини. Дуже смачний! А ягоди потім у торти і пиріжки!
Post Views: 22