Капуста по-корейськи

Традиційний салат зі свіжої капусти можна легко замінити на оригінальний, з кисло-солокдими нотками корейської кухні.

Інгредієнти:
700 г капусти білокачанної, 1 солодкий болгарський перець, 1 морквина, 2–3 свіжі огірки, 2 цибулини, 3–4 зубці часнику, олія, оцет або лимонний сік, цукор, соєвий соус, червоний перець.

Перець, огірки та капусту нарізати дуже тонкою соломкою. Моркву дрібно натерти. Цибулю порізати маленькими кубиками, обсмажити на олії. Часник дуже дрібно порізати. Усе змішати, додати соєвий соус, цукор, лимонний сік. Поставити в холодильник на кілька годин.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook