Кокосовий кекс
Форма 23Х11 см. 250 г борошна, 3 яйця, 150-200 г цукру, 100 г масла кімнатної температури, 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка розпушувача, 3 ст. ложки кокосової стружки.
Масло збити з цукром до пухкої білої маси, по одному додати яйця, щоразу добре збиваючи. Додати сметану, збити. Борошно змішати з розпушувачем, всипати і перемішати лопаткою. Вкінці додати кокосову стружку, перемішати. Перелити тісто у змащену форму. Випікати у розігрітій до 180 ОС духовці 40-50 хв. Охолоджений кекс присипати пудрою.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 48