Посудомийки у мене нема, але купую таблетки для посудомийної машини. Ось чому…

Я вже давно використовую в побуті таблетки для посудомийних машин. При цьому посудомийки у мене немає - посуд мию руками. Сусідка колись розповіла про цей спосіб.

У кожної господині є свої невеликі хитрощі, завдяки яким, вона завжди підтримує в домі чистоту, та улюблені перевірені засоби для прибирання і миття різних поверхонь. Я хочу поділитися з вами своїми секретами, сподіваюся, що вони вам допоможуть.

Я вже давно використовую в побуті таблетки для посудомийних машин. При цьому посудомийки у мене немає – посуд мию руками. Сусідка колись розповіла, що завжди купує таблетки і ними користується. І я теж вирішила спробувати.

Виявляється, таблетки для посудомийки можу переплюнути будь-яку іншу хімію для прибирання. Вони відчищають усе, починаючи від посуду, і закінчуючи будь-якими, навіть сильно забрудненими поверхнями.

Із таблеток я готую розчин: заливаю 1-2 таблетки 2 л гарячої води і ретельно збовтую до повного розчинення. Використовую його обов’язково у гумових рукавичках, бо засіб дуже потужний та їдкий, може нашкодити шкірі рук. Зате він відмиває геть усе!

Змочую губку і мию все: посуд від жиру і накипу, стіни і стіл від кольорових олівців, плитку від жиру, підлогу від бруду, холодильник, духовку, мікрохвильовку, решітку від духовки, дека… Дуже зручно наносити на різні поверхні за допомогою пульверизатора.

Якщо посуд дуже брудний, то замочую в розчині і потім промиваю чистою водою. Також і всі поверхні – мию засобом, потім промиваю чистою водою.

Використовую цей засіб і для миття садових пластикових меблів: після закінчення сезону вимиваю і перед початком мию від пилу.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook