Пиріг-коса з яблуками, аґрусом та журавлиною

Такий пиріг можна приготувати із будь-якого дріжджового або листково-дріжджового тіста. Його родзинка - у начинці і способі формування.

Пиріг-коса з яблуками, аґрусом та журавлиною

Тісто звичайне дріжджове або магазинне листково-дріжджове тісто. Для начинки на один пиріг: 2 яблука, жменя аґрусу (готую з мороженого), 2 ст. ложки журавлини, 2 ст. ложки цукру. 

Розкотити тісто у формі прямокутника, зробити по обидва боки надрізи. Посередині викласти начинку, посипати цукром. По черзі накривати смужками надрізаного тіста. Дати 15 хв підрости і випікати при 170 ОС до готовності. Начинку можна змінювати. Перед випіканням можна змастити збитим яйцем. Родзинка цього пирога у способі формування.

Рецепт і фото Алли Малишко

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook