Рулет з маковим кремом
Форма 35Х40 см. 5 яєць, 200 г цукру, 200 г борошна, 10 г розпушувача, ванілін, щіпка солі. Крем: 300 мл молока, 5 ст. ложок маку (можна перемеленого), 3 ст. ложки манки, 3 ст. ложки цукру.
Збити яйця з цукром, ванільним цукром і сіллю у пухку масу. Змішати борошно і розпушувач і поступово та акуратно ввести у яєчну масу. Викласти деко з пергаментом і випікати при 180 ОС 10-15 хв.
Рулет дістати, накрити іншим пергаментом, перевернути, зняти верхній шар пергаменту (на якому пікся рулет), скрутити в рулет. Розкрутити остиглий рулет, змастити кремом і скрутити знову. Для декору можна присипати какао.
Зробити крем, поки печеться рулет: змішати всі інгредієнти у каструльці, довести до кипіння, далі варити до загустіння на маленькому вогні і постійно помішувати.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 101