Млинці на воді
400 мл води, 2 ст. ложки цукру, ванільний цукор, 2 яйця, 1 ст. ложка крохмалю, 200 г борошна. (-+15-20 г), 2 ст. ложки олії.
Яйця збити з цукром до однорідності, додати воду. Далі поступово всипати борошно і крохмаль, добре вимішати, щоб не було грудочок. Вкінці влити олію.
Смажити, як зазвичай.
Начинка яблучна: 4 яблука (почистити і крупно потерти), 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка л кориці.
Протушкувати на сковорідці протягом 6-8 хв, щоб яблука стали м’якими, але щоб не втратили свою текстуру і не перетворилися на пюре.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 24