Млинці на воді з яблучною начинкою. Смачні, хоч і без молока

Такі млинці виходять тоненькі і дуже смачні, хоча у тісті нема ні грама молока! А як вони смакують із яблучною начинкою!

Млинці на воді

400 мл води, 2 ст. ложки цукру, ванільний цукор, 2 яйця, 1 ст. ложка крохмалю, 200 г борошна. (-+15-20 г), 2 ст. ложки олії.
Яйця збити з цукром до однорідності, додати воду. Далі поступово всипати борошно і крохмаль, добре вимішати, щоб не було грудочок. Вкінці влити олію.
Смажити, як зазвичай.
Начинка яблучна: 4 яблука (почистити і крупно потерти), 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка л кориці. 
Протушкувати на сковорідці протягом 6-8 хв, щоб яблука стали м’якими, але щоб не втратили свою текстуру і не перетворилися на пюре.
Рецепт і фото Наталі Крихівської

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook