Веселий чізкейк з сиру і сметани
Перш за все потрібно зробити желе. Я робила у силіконовій формі “півкулі” на 15 півкульок. Желе залити водою (300 г) та додати ще 0,5 ч. ложки желатину. Залити кожний колір у форми і так 2 рази кожного. Це можна зробити за день до приготування чізкейку.
Форма 26 см. Основа: 300-350 г печива (типу “До кави”), 180-200 г масла.
Перетерти печиво у крихту та додати розтоплене масло.Форму застелити плівкою або пергаментом та гарно втрамбувати цю масу. Покласти форму в морозилку на 35-45 хв.
Далі викласти кульки желе у довільному порядку. Вилити сирно-сметанну масу та поставити в холодильник на 3 год.
Зверху викласти візерунок з кульок, що залишилися.
Сирно-сметанна маса: 250 г кисломолочного сиру, 300 г сметани, 200 г цукру, ваніль, 35 г желатину+120 мл води.
Желатин замочити та розтопити. Сир+сметану+цукор збити блендером та додати розтоплений желатин.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 33