Дешевий шоколадний бісквіт
2 яйця, 2 скл. цукру, 1 скл. молока, 0,5 скл. олії, 6 ст. ложок какао, 2 скл. борошна, 1,5 ч. ложки соди, 1,5 ч. ложки розпушувача, 2 ч. ложки розчинної кави, 1 скл. води.
Яйця збити з цукром, додати молоко, олію, перемішати. Сухі інгредієнти, крім кави, перемішати і просіяти, додати до яєчної маси, перемішати. Воду закип’ятити, додати каву, зразу вилити в тісто, швидко перемішати, влити у форму, випікати при 180 ОС до сухої зубочистки (близько 1 год). тісто рідке, тому краще пекти у суцільній формі або роз’ємну обмотати фольгою.
Рецептом поділилася Леся Риндик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 57