Інгредієнти:
0,5 кг домашнього сиру, 200 г твердого сиру, 2–3 яйця, 0,5 кг шампіньйонів, 2 цибулини, 3 ст. ложки масла, сіль, перець.
Цибулю порізати кубиками й обсмажити в половині масла, додати дрібно порізані гриби (попередньо почищені) і смажити приблизно 10 хв. Домашній сир протерти через сито або змолоти на м’ясорубці, додати натертий на дрібній тертці твердий сир (2 ст. ложки залишити), збиті яйця, сіль, перець та охолоджені гриби. Усе ретельно перемішати. Форму змастити маслом (можна посипати сухарями), викласти сирну масу, посипати залишками тертого сиру і випікати за температури 170–180 °С 50–60 хв.
Post Views: 37