Печиво мого дитинства – на м’ясорубці. Справжній рецепт – на майонезі

Це печиво родом з 90-х. У класичному рецепті є майонез (пам'ятаєте, його продавали у 250-грамових баночках?). Я зараз теж даю у тісто майонез, але тільки домашній. Це смак дитинства!

Печиво на майонезі

200 г масла або маргарину, 250 г майонезу, 1 яйце, 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки солі, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 3,5-4 скл. борошна.

Розм’якшити масло, додати майонез, яйце, цукор, сіль, погашену оцтом соду, розмішати до однорідної маси. Поступово додавати борошно і замісити м’яке тісто. Виробляти за допомогою м’ясорубки з насадкою або кондитерського шприца.

Якщо не маєте насадки на м’ясорубку, можна формувати через звичайну решітку. Або ж відщипувати кульки завбільшки з волоський горіх і вмочувати в цукор.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook