Яблучний тарт
Форма 24 см. 250 г борошна, 100 г масла, 1/2 ч.ложки розпушувача, 1 жовток, 1 ст. ложка сметани, 2 ст. ложки цукру, дрібка солі. Начинка може бути будь-яка. Тут 4 яблука.
Змішати всі сухі інгредієнти, туди додати масло з холодильника порізане кубиками або потерте, сметану і жовток, тоді все збити міксером або перемішати рукою. Загорнути в харчову плівку і на 30 хв у холодильник. Тісто розкотити, викласти у форму, сформувавши невеликі бортики (1,5 см), туди покласти порізані яблука (без шкірки). 2 ст. ложки цукру та 1 ч. л. кориці перемішати і посипати яблука. Випікати десь 20 хв при 180 ОС, готовність дивитися по бортиках тіста.
Рецепт і фото Софії Білко
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 22