Салат “Грибна поляна”
Гриби мариновані, 200 г ковбаси, 100 г сиру твердого, 3 яйця, 2 картоплини, майонез, кріп, зелена цибуля.
Картоплю і яйця відварити. Миску з плоским дном застелити харчовою плівкою – так буде зручніше перевертати салат. На дно викласти мариновані печериці капелюшками вниз. Дрібно нарізати кріп і зелену цибулю, розкласти зверху на печериці. Ковбасу нарізати дрібними шматочками і викласти наступним шаром. Зверху покрити сіточкою майонезу.
Твердий сир натерти дрібно і викласти наступним шаром. Яйця порізати кубиками (або натерти і викласти наступним шаром. Зверху змастити сіточкою майонезу. Картоплю натерти, викласти останнім шаром і змастити майонезом. Накрити все плоскою тарілкою і акуратно перевернути миску з салатом, щоб гриби виявилися зверху. Прикрасити зеленню на свій смак.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 29