Манник “Зебра” на кефірі без яєць
1,5 скл. манної крупи, 1 скл. кефіру, 2 скл. молока, 1,5 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру.
Усе розмішати і залишити на пів години, щоб манка набухнула. Тоді додати: 0,5 ч. ложки соди, 1 ч. ложка розпушувача, 1,5 скл. борошна, 2/3 скл. олії.
Знову все вимішати і поділити тісто на 2 частини (можна більшу і меншу).
До меншої додати 2 ст. ложки какао і вимішати, а до більшої – 2-3 ст. ложки борошна, щоб була однакова консистенція тіста.
В форму (діаметром 26 см) на пергамент виливати по черзі біле і коричневе тісто і робити візерунок. Випікати при температурі 200 °С до сухої палички.
Рецепт і фото Іванни Луць
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 153