Львівський сирник
1 кг домашнього сиру, 8 яєць, 4 ст. ложки манки, 250 г цукру, 200 г масла, 150 г сухофруктів (у мене курага і родзинки).
Сухофрукти залити кип’ятком на 10 хв. Далі процідити і просушити паперовим рушником. Курагу нарізати на шматочки.
У сир додати цукор, яйця і збити все погружним блендером. Далі додати розтоплене масло, манку і ще раз збити. Якщо сир занадто сухий можна додати трошки сметани. Вкінці додати сухофрукти і гарно перемішати лопаткою. У форму, застелену пергаментом, викласти сирну масу і поставити в розігріту духовку на 180 °С на 1- 1,5 год (залежно від духовки). Охолоджувати, не виймаючи з форми. Зверху полити шоколадною помадкою. На ніч поставити у холодильник.
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 29