Неперевершений кокосовий торт із ківі. У коржах – ні грама борошна!

Це дуже смачний торт! У ньому дуже вдалі кокосові коржі, які готуються без борошна. А ще дивовижний заварний крем на сметані і тонкі скибочки ківі, які додають кислинки.

Кокосовий торт із ківі

Форма 22 см. На 1 корж: 3 білки, 100 г цукру, 100 г кокосової стружки, 1 ст. ложка крохмалю, дрібка солі.
Білки з сіллю збити до піни, поступово додаючи цукор. Додати крохмаль і кокос та легенько вимішати лопаткою. Випікати у застеленій та змащеній формі при температурі 200 ОС 20 хв. Спекти три таких коржі. Вони виходять м’які і дуже ніжні.
Для крему: 9 жовтків, 150 г цукру, 300 г сметани, 2 ч. ложки борошна, 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю, 200-250 г масла, 3 шт. ківі.
Жовтки збити з цукром, додати сметану і борошно. Поставити на малий вогонь, постійно помішуючи, варити до загустіння. Охолодити. Збити масло до пухкості, по ложці додавати заварний крем.
Скласти торт: корж, крем, пластинками ківі, корж і т.д.
Рецепт і фото Надії Бутин

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook