Дуже ароматна печена картопля “Як із вогнища”. А готується – у духовці!

Ця картопля насправді виходить на смак така, ніби печена на вогні - аромат неймовірний. А готувати треба у звичайній духовці! Секрет - у шубці з борошна!

Картопля, як із вогнища

1 кг картоплі, 1 скл. борошна, 4 ч. ложки солі, 2 ч. ложки паприки, 2 ч. ложки сушеного часнику.
Найкраще використовувати невелику картоплю, добре промити її під проточною водою. Покласти в миску з водою. Потім кожну картоплю по черзі обкачати в суміші борошна та спецій (борошно змішати з сіллю, паприкою і сушеним часником). Покласти на деко, застелене пергаментом. Поставити в розігріту духовку і запікати при 180 С приблизно 1 год. Готово!
Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook