Фруктовий салат з гарбузом “Вітамінна бомба”
1 кг гарбуза, 3 яблука, 3 груші, 1 апельсин, 1 лимон, 200 г родзинок, ванільний цукор, 2 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки води.
Гарбуз і фрукти почистити (зняти шкірку) і нарізати на невеликі шматочки. Родзинки помити і висушити. Все разом закинути у глибокий посуд, засипати цукром і ваніллю, додати воду і поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння, але не кип’ятити. Постійно помішуючи. Залишити до повного охолодження. Розкласти по банках. Знімати пробу через кілька годин. Салатик повинен настоятися. Зберігати у холодильнику. З такої кількості інгредієнтів вихід 2,5 л. Можна зберігати в холодильнику близько 4 днів.
Рецепт і фото Надії Бутин
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 59