Шоколадний брауні з вишнями та сиром
- Форма 24 см.
- 100 г чорного шоколаду, 50 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 2 яйця, 150 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача, 120 г масла.
- Сирний прошарок: 300 г сиру, 100 г цукру, 2 яйця.
- А також 300 г вишень.
Шоколад та масло розтопити на невеликому вогні, залишити охолоджуватись. Яйця збити з цукром та ванільним цукром до пишної маси. Постійно помішуючи, влити масло з шоколадом. Ретельно перемішати. Додати просіяне борошно і розпушувач та ретельно, але акуратно вимішати, тісто виходить досить густим. Сир, яйця та цукор перетерти в блендері до однорідної маси.
У форму для випікання, змащену маслом, викласти 1/3 шоколадного тіста, тоді половину сирного, вишні, наступну частину шоколадного тіста, сирного, вишні та останню частину шоколадного тіста. Випікати 40-45 хв при температурі 180 C.
Рецепт і фото Юлії Якіб’юк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 59