Котлети з курячого філе
2-3 половинки курячого філе, 80-100 г свіжого сала, 2 яйця, 4 ст. ложки (з чубком) панірувальних сухарів, 3-4 зубці часнику, 1 велика цибулина, сіль, перець, приправи за смаком. Сухарі для панірування.
Філе порізати на шматочки і перемолоти. Також перемолоти сало і цибулю. Додати всі інші інгредієнти, добре вимішати фарш. Сформувати котлети і обкачати їх у сухарях. Смажити у невеликій кількості олії, на середньому вогні. Їх можна запікати у духовці або готувати на пару. У будь-якому варіанті, виходять дуже смачні, ароматні та надзвичайно соковиті.
Рецепт і фото Надії Бутин
Спробуйте також приготувати:
Простіше, але смачніше, ніж котлети! 4 незвичайні страви з м’ясного фаршу
Post Views: 50