Найкраща закуска – перемелене сало з часником. Їжте сало, щоб життя краще стало!

Рецептів сала є багато, і кожна господиня готує по-своєму, як подобається її рідним. У мене найбільше люблять сало, мелене з часником. На фото це вже "залишки розкоші", а зазвичай я перемелюю за раз 1,5-2 кг сала - і все з'їдаємо!

Перемелене сало з часником

1,2 кг сала (я купую не дуже грубе, головне, щоб було м’яке і топнисте), 2 великі головки часнику (перемолоти разом із салом), 5 ч. ложок без чубка солі, 2 ч. ложки чорного перцю, 2 ч. ложки солодкої паприки (я не завжди даю).

Сало перемолоти з часником, додати сіль і перець. Добре вимішати. Усе, смачна закуска (намазка) готова.

Їжте сало – буде сила
і щоб там не говорили
про холестерин в крові –
Ви не вірте тій брехні.
Будеш сало споживати –
станеш гарно виглядати,-
так ще прадіди казали,
коли сало куштували.
А яке ж воно смачне
з морозильника сальце,
з помідором, часником,
з огірком та перваком.
Положи на хліб шматочок,
дістань з банки огірочок,
в чарочку налий первак –
неповторний буде смак!
Слинка вже побігла в Вас?
Тоді Вам до столу час!
Пригощайтесь смачним салом,
щоб Вам жити краще стало!

Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

Сало як копчене. Син каже, що воно таке смачне, що можна їсти без хліба!

Найсмачніше сало. Сама так готую і вам раджу!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook