Грибна солянка
- 5 кг капусти, 1 кг цибулі, 3 л варених грибів (можна готувати і з лісовими, і з печерицями), 0,5 л томатного соусу, 10 перчин, 1 кг моркви, 200 г цукру, 125 г солі, 0,5 л олії без запаху, 10 лаврових листків, 8 ст. ложок оцту (9%).
Гриби порізати (не дуже дрібно), відварити 40 хв. Капусту нашаткувати, моркву потерти, цибулю і перець порізати брусочками. Усе змішати, крім грибів та оцту, тушкувати приблизно 1,5 год. Додати гриби, тушкувати ще 15 хв, додати оцет, тушкувати ще 15 хв. Розкласти у стерильні банки, закрутити, вкутати на добу. Виходить приблизно 18 баночок по 0,5 л.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 257