Жіночі звички, перед якими не може встояти жоден чоловік

Природна сексуальність властива кожній представниці прекрасної статі, проте частина жінок не зовсім розуміють, як нею користуватися, а також яким чином розкрити свій талант. Що може застосовувати будь-яка дівчина, щоб бути спокусливою...

Прикушування губи

Жінка може привернути увагу свого об’єкта зітхання за допомогою закушування губи під час розмови з ним. Експерти запевняють, що такий нехитрий жест змусить партнера випробувати ніжність і помітити привабливість жіночих губ.

Гладка шкіра

Жінка з гладкою і ніжною шкірою привертає набагато більше шанувальників, ніж володарка недоглянутого тіла. Першими в цьому питанні досягли успіху жінки Стародавнього Риму та Єгипту, які також користувалися різноманітними маслами, щоб надати шкірі приємний аромат і ніжність.

Погляд

Не дарма з середини минулого століття на рекламних плакатах почали малювати дівчат, які спокусливо дивляться через плече. Саме такий погляд в правильному виконанні, як вважають експерти, здатний зачарувати будь-кого.

Каблуки

Деякі жінки не можуть уявити своє життя без підборів, але є поодинокі випадки, коли дама на дух їх не переносить. Цей нюанс робить ноги стрункішими, а ходу – сексуальною, тільки якщо дівчина вміє правильно на них ходити. Вся магія шпильок полягає в тому, що хода на них буде плавною і чарівною, тому слід навчитися професійно на них ходити.

Впевненість в собі

Кожен чоловік в першу чергу зацікавиться впевненою в собі дівчиною, навіть якщо вона не буде відрізнятися особливими зовнішніми даними. Головне в цьому питанні не перерости з впевненої в самовпевнену, що здатна відштовхнути.

Макіяж

Більшість чоловіків відзначають, що їм подобається бачити жінку не нафарбовану, і прекрасній статі можна розслабитися і не ховати своє обличчя за шарами консилерів і рум’ян. Однак фахівці радять продовжувати підкреслювати свої переваги за допомогою туші для вій або легкої пудри, але робити це правильно.

Елегантність

Елегантність не приховує сексуальність жінки, але і не виставляє її напоказ, в чому і полягає ідеальний баланс такого стилю життя. Однак це не поширюється тільки на правильність вибору одягу, а й на вміння подати себе, манери жінки і навіть підбір аромату.

Усмішка

Багато дівчат вважають широку усмішку недоречною в багатьох ситуаціях, проте це не так. Чоловікам подобається, коли жінка проявляє емоції безпосередньо, особливо якщо це щирий сміх або усмішка.

Джерело

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook