Котлети “Святкові” з перепелиним яйцем

Це улюблені котлети моїх синів. Вони у паніруванні та фритюрі, правда, цього разу поклала у середину перепелине яєчко. Вийшло смачно і святково. Спробуйте й ви! 
Котлети “Святкові” з перепелиним яйцем
0,5 кг фаршу, 2 цибулі, спеції за смаком, 10 варених перепелиних яєць, три мисочки для панірування (з борошном, зі збитим яйцем, з перемеленими сухарями), олія для фритюру.
Цибулю блендерувати, додати у фарш зі спеціями, гарно вимішати. У частину фаршу покласти яєчко, сформувати котлету. Олію для фритюру добре розігріти у глибокій сковорідці. Коли всі котлети сформовані і олія розігріта, панірувати котлети: обкочувати в борошні, далі у збитому яйці, потім у сухарях. Викласти у олію і обсмажувати з двох боків до зарум‘янення.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook