Салат з печеними овочами та сирними кульками
1 пучок листя салату, 4 баклажани, 4 солодких перці, 4 помідори, 150 г домашнього сиру, 2 ст. ложки сметани, сіль, перець, прованські трави, оливкова олія, бальзамік.
Баклажани та перець помити, викласти на решітку та запекти в максимально розігрітій духовці до готовності. Я запікала при температурі 250 градусів і час від часу перевертала овочі. Шкірка у перця має легко відходити. Як овочі охолонуть, почистити їх від шкірки, у перця витягнути серединку і пообрізати хвостики. Порізати на смужки. Листя салату помити, просушити і порвати довільними шматочками. Помідори залити окропом, витягнути і обчистити шкірку, порізати дольками. Сир помнути виделкою, додайте спеції і сметану в тій кількості, щоб з маси можна було легко виробити кульки. Можна за бажанням кульки обкачати в посіченому кропі. На дно тарілки викласти спочатку листя салату, тоді порізані овочі, спеції, сирні кульки, полити оливковою олією та бальзаміком.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 43