Квашена капуста. Рецепт на одну 3-літрову банку

У мене немає ні погреба, ні підвалу. Тож квашену капусту зберігаю в холодильнику, а він не гумовий. Тому мій рецепт квашеної капусти для однієї 3-літрової банки. Нашаткували, з'їли - тоді робимо наступну!

Квашена капуста

Нашинкувати капусту (2,5 кг), 1 морквину потерти крупно. Перемішати, втрамбувати в 3-літрову банку. У 2 л холодної води розчинити 2 ст. ложки солі, добре розмішати і залити капусту. Поставити у теплому місці на 4 дні. Періодично проколювати капусту в банках (випускати гіркоту). Коли перестануть з’являтись бульбашки – капуста готова. Поставити у холодильник.

Рецепт Олени Купчишеної

Спробуйте також приготувати:

Та сама легендарна квашена капуста по-грузинськи з буряком. Смачнішої я не їла!

Капуста в маринаді “Швидка”. Можна їсти вже через 3 години!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook