яблучно-вишневий конфілюр із заморожених вишень

Яблучно-вишневий конфітюр із зморожених вишень. Найкраща начинка для пирогів і рогаликів

Яблучно-вишневий конфітюр - це найкраще варення із заморожених вишень, яке можна використовувати як начинку для пирогів та рогаликів. Дуже смачне виходить! Якщо маєте морожені вишні - обов'язково приготуйте хоча б одну порцію!

Заморозили багато ягід на зиму, а зараз боїтеся, щоб не пропали через проблеми зі світлом? Маєте заморожені вишні і роздумуєте, що з них приготувати? Рішення є! Зробіть яблучно-вишневий конфітюр. Його можна їсти одразу з млинцями, використовувати для прошаровування тортів або пирогів або як начинку у пиріжки або рогалики.

Щоб зменшити кількість цукру і тривалість варіння, у конфітюр можна додати агар-агар або пектин. Тоді конфітюр матиме смак свіжих фруктів, наче їх щойно зірвали з дерева і приготували.

Яблучно-вишневий конфітюр

  • 2 скл. тертих яблук (без шкірки, крупно натерти), 1 скл. вишень без кісточок (раніше заморожених), 2 скл. цукру.

Перемішати, варити 20 хв на помірному вогні, розкласти у стерильні банки, закрутити. Хто любить ваніль, можна додати для аромату.

Рецепт Нелі Цибульської

Спробуйте також приготувати інші страви за перевіреними рецептами від господинь:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook