Заморозили багато ягід на зиму, а зараз боїтеся, щоб не пропали через проблеми зі світлом? Маєте заморожені вишні і роздумуєте, що з них приготувати? Рішення є! Зробіть яблучно-вишневий конфітюр. Його можна їсти одразу з млинцями, використовувати для прошаровування тортів або пирогів або як начинку у пиріжки або рогалики.
Щоб зменшити кількість цукру і тривалість варіння, у конфітюр можна додати агар-агар або пектин. Тоді конфітюр матиме смак свіжих фруктів, наче їх щойно зірвали з дерева і приготували.
Яблучно-вишневий конфітюр
- 2 скл. тертих яблук (без шкірки, крупно натерти), 1 скл. вишень без кісточок (раніше заморожених), 2 скл. цукру.
Перемішати, варити 20 хв на помірному вогні, розкласти у стерильні банки, закрутити. Хто любить ваніль, можна додати для аромату.
Рецепт Нелі Цибульської
Спробуйте також приготувати інші страви за перевіреними рецептами від господинь:
- Заморожені ягоди: що приготувати. Шість рецептів випічки і тортів
- Торт “Шоколадний Наполеон” з вишневим прошарком
Post Views: 35