Борщова заправка на зиму
6 кг буряку, 1 кг перцю, 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. л солі, 0,5 л олії, 0,5 л води, 0,5 л оцту (не забагато!).
Буряк зварити цілими, охолодити і натерти. Окремо потушкувати перець, цибулю, моркву 30 хв разом з оцтом, олією і водою.Потім додати буряк і потушкувати ще 10 хв. Накласти в банки і стерилізувати 30 хв.
Рецепт Оксани Ткач
Спробуйте також приготувати:
Швидкоборщ: п’ять рецептів заправок для борщу та супу на зиму
Смачний маринований буряк на зиму. Вам неодмінно сподобається!
Post Views: 114