“Борщ у банці”. Смачна борщова заправка на зиму

Мені подобається, колі у борщі відчуваються різні овочі. Тому для борщової заправки їх не тру, а ріжу брусочками. Так виходить набагато смачніше! Рецепт у мене хороший, перевірений роками! Всі овочі у заправці зберігають свій смак!

Борщова заправка

Склянка – 250 мл. 5 кг буряків відварити (коли варяться, влити 2 ст. ложки оцту, варити 1 год, потерти або порізати соломкою), 1 кг моркви (потерти або порізати соломкою), 1 кг цибулі (порізати соломкою), 1 кг перцю (порізати соломкою), 4 кг помідорів (перемолоти).

Вимішати всі овочі і додати: 1 скл. олії, 1 скл. оцту, 3 ст. ложки солі, 3 ст. ложки цукру. Варити 1 год. Розкласти у стерильні банки і закрутити. Виходить 16 банок по о,5 л.

Рецепт Анни Панової

Спробуйте також приготувати:

Консервована борщова заправка, яку можна їсти як салат. Рецепт 2 в 1

Борщова заправка з перцем на зиму. Роблю за цим рецептом багато років!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook