Мармуровий рулет

Як альтернативний спосіб приготування: рулет можна не запікати, а варити: залити водою, варити близько години, покласти на ніч в холодильник.

Інгредієнти:

700 г курячого філе, 30 г желатину, 1 ст. ложка солодкої меленої паприки, 3–4 зубці часнику, чорний перець, сіль, зелень.

Філе нарізати невеликими шматочками (по 0,5 см), додати подрібнений часник, сіль, перець, паприку, зелень, сухий желатин, можна додати порізану соломкою моркву або обсмажені шампіньйони.

Усе перемішати, викласти в рукав для запікання або на харчову плівку. Щільно згорнути, закріпити, викласти у форму для рулета (вузьку, довгу, з високими бортиками), запікати 50 хв.

Вийняти з духовки, охолодити, перемотати бинтом, щоб рулет набув правильної форми, покласти в холодильник до повного застигання желе (5–7 год). Можна рулет не запікати, а варити: залити водою, варити близько години, покласти на ніч в холодильник.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook