Бісквітний рулет з бананом

Такий рулет виглядає святково, а завдяки банану та вершковому крему його смак дуже ніжний, а тісто просто тане у роті.

Інгредієнти:

Для бісквіту: 4 яйця, 200 г цукру, 4 ст. ложки води, 160 г борошна, 1 ст. ложка порошку до печива.
Для крему: 300 г сметани, 150 г цукру, 1 п. згущувача.
У середину: 2 банани.

Для бісквіту відділити білки від жовтків. Збити їх із цукром на високій швидкості. Тоді поступово додати жовтки і збити на малій швидкості. Потім додати воду, борошно, порошок до печива. Добре все вимішати і вилити на підготовлене деко. Випікати за температури 200 градусів 30–35 хв.
За цей час сметану збити з цукром і додати згущувач. Добре вимішати.
Коли бісквіт спечеться, витягнути його з дека, змастити кремом і покласти по краю банани. Скрутити у рулет. Посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook