Маринований перець
Маринад: 1 скл. води, 1 скл. оцту, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки солі. Можна додати 0,5 скл. олії без запаху. Можна покласти лавровий листок, якщо любите (я не кладу). Все змішати. Як закипить, вкинути
2 кг перцю, порізаного соломкою. Варити 5 -7 хв. Перекласти в стерильні банки (на дно зубчик сирого часнику: не переживайте, що сирий, банки не зриває). Розложити гарячий салат і закрутити. Виходить 4 банки по 0,5 л.
Рецепт Процюк Галини
Спробуйте також приготувати:
-
Перець-гриль на зиму без стерилізації. Ви такого ще не їли!
-
Перець маринований з насінням «Найлінивіший і найсмачніший»
Post Views: 21