Хрумкий перець у дуже вдалому маринаді
Червоний (краще) перець помити, вибрати серцевину порізати. У банки на дно покласти 2-3 зубці часнику, щільно викласти перець, залити маринадом і простерилізувати 15-20 хв, закрутити, перевернути догори дном до остигання. Маринад: на 1 л води 1,5 ст. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 2-3 лаврових листка, 8-10 горошин чорного перцю, 2-3 горошини духмяного перцю. Маринад закип’ятити, влити 70 мл оцту (9%) і 2-3 ст. ложки меду. Орієнтовно на одну літрову банку перцю треба 400 мл маринаду.
Рецепт Ірини Куцан
Спробуйте також приготувати:
-
Перець-гриль на зиму без стерилізації. Ви такого ще не їли!
-
Перець маринований з насінням «Найлінивіший і найсмачніший»
Post Views: 23