Кекс на ефірі
2 яйця, 1 скл. цукру, 1 скл. кефіру, 100 мл олії, 2 ч. ложки розпушувача, 2 скл. борошна, 1 п. ванільного цукру, смородинове варення.
Збити яйця, поступово додавати цукор, збити до пишної маси. Влити кефір, збити на низьких обертах, далі додати олію, просіяти борошно з розпушувачем. Все гарно з‘єднати. Тісто виходить, як густа сметана. Частину тіста викласти у форму. Зверху по тісту викласти колом густе смородинове варення (можна викласти будь-яке густе варення, можна горіхи, або ж нічого не додавати). На варення викласти акуратно решту тіста і запекти в розігрітій духовці при t180 до готовності 30-40 хв.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Post Views: 28