Кабачки
- 3 кг кабачків, 1,5 кг моркви, 1-2 шт. перцю чилі (можна і більше, буде гостріше, порізати дрібним кубиком, різати в рукавичках), 100 г часнику (можна більше або менше).
Порізати одразу в кастрюлю, в якій будете варити, кабачки ручежками, додати моркву (крупно потурти, краще на “корейку”). Залишити, щоб пустило трішки сік і кабачки зм’якли (можна чуть присолити).Додати порізаний перець і порізаний часник.
- Маринад: 1 скл. олії, 1 скл. цукру, 0,5 скл. оцту, 2 ст. ложки солі, 1 б. соусу “Кетча” від Руна.
Маринад додати в кабачки з морквою, гарно перемішати і проварити до готовності, щоб кабачки стали м’якенькі, на маленькому вогні, від закипання 10-12 хв, не довше, бо можна переварити. Накладати гарячим в гарячі сухі стерилізовані банки, закрити, закрутити, вкутати.
Готувала і фотографувала Ірина Тарасюк
Спробуйте також приготувати:
- Консервовані кабачки зі смаком шашликів. Усі подруги просять рецепт!
- Смачнючі кабачки на зиму. Рецепт випробуваний. Навіть маринад випиваємо!
Post Views: 46